Česnekové maso na grilu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 31 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 350 g Kuřecí prsa
  • 10 g Česnek
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • 0.17 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Solamyl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 145 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 316 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 117.5 mg
  • Draslík 356.4 mg
  • Vláknina 407.5 mg
  • Vitamín A 407.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.8 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso odblaníme, naklepeme a nařízneme na okraji.

  • 2

    V míse smícháme olej, vejce, česnek, solamyl, hořčici, kečup a sůl s pepřem. Do vzniklé směsi dáme připravené maso. Necháme v chladničce dvě hodiny odležet.

  • 3

    Grilujeme 8 minut na každé straně.

Komentáře k receptu