Bohémské kuře

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Kuře
  • 2 stroužek Česnek
  • 4 dkg Anglická slanina
  • 4 dkg Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1039 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 77 g
  • Sodík 575 mg
  • Bílkoviny 81 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 337.6 mg
  • Draslík 840 mg
  • Vláknina 323.5 mg
  • Vitamín A 323.5 mg
  • Vitamín B6 1.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.8 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté kuře rozdělíme na 8 menších porcí. Potřeme je česnekem utřeným se solí, poprášíme paprikou a obalíme v mouce.

  • 2

    Na každou porci položíme plátek slaniny a másla a zabalíme do alobalu.

  • 3

    Připravené maso dáme na pekáč a pečeme asi 20 minut.

  • 4

    Podáváme s chlebem nebo s opečenými bramborami.

Komentáře k receptu