Štika na červeném víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 231 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 375 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 66.7 mg
 - Draslík 467.3 mg
 - Vláknina 5695.7 mg
 - Vitamín A 5695.7 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybu očistíme, nařízneme a vložíme do pekáčku. Cibuli nakrájíme nadrobno, petželku s tymiánem posekáme, celerovou nať pokrájíme najemno, česnek prolisujeme. Rybu posypeme bylinkami a česnekem, přidáme bobkový list, osolíme, opepříme a podlijeme červeným vínem.
 - 
                                2
Pečeme při střední teplotě 45 minut. Podáváme s vařenými bramborami.