Zapečené rybí filé po italsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 30 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 300 g Filé z aljašské tresky
  • 100 g Rajčatové pyré
  • 50 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 225 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 389 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 60 mg
  • Draslík 0.1 mg
  • Vláknina 1260 mg
  • Vitamín A 1260 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do teflonové pánve vhodné do trouby vložíme filé osolené a obalené v mouce.

  • 2

    Rozmícháme trochu mouky s rajčatovým pyré a trochou vody a směsí polijeme připravené filé.

  • 3

    Pečeme v troubě doměkka.

  • 4

    Chvíli před dopečením posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře k receptu