Parma s rajčatovou omáčkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 g Rozmarýn čerstvý
  • 400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 1000 g Parma
  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 50 ml Olej olivový
  • 2 ks Cibule
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 420 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 630 mg
  • Bílkoviny 52 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 282.2 mg
  • Vláknina 4432 mg
  • Vitamín A 4432 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.6 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očistíme ryby od vnitřností a šupin, omyjeme a osušíme utěrkou. Poskládáme na vymazaný plech, troubu rozpálíme na 13O stupňů. Připravíme omáčku na polití. Na rozpáleném oleji osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka, prolisovaný česnek a rozmarýn. Přidáme rozmixovaná rajčata, sůl a pepř a 5 minut povaříme. Hotovou omáčkou polijeme ryby a pečeme v troubě 30 minut.

Komentáře k receptu