Vepřové maso s celerem

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Vepřové maso libové
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Celer bulvový
  • 1 ks Citrony
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Tuk
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 485 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 325 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 233.9 mg
  • Draslík 409.1 mg
  • Vláknina 7289.8 mg
  • Vitamín A 7289.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26.1 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3796 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na tuku osmahneme dozlatova jemně nakrájenou cibuli, přidáme omyté maso nakrájené na kostky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě.

  • 2

    K poloměkkému masu přidáme očištěný a nakrájený celer, osolíme a dusíme pod pokličkou v dostatečném množství šťávy.

  • 3

    K hotovému pokrmu přidáme do šťávy rozkvedlané vejce a citron.

Komentáře k receptu