Vepřové s čočkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 90 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Čočka jedlá
  • 500 g Vepřové maso libové
  • 0.25 ks Celer bulvový
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 3 ks Pepř černý mletý
  • 1 ks Petržel kořen
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 551 kcal
  • Sacharidy 51 g
  • Tuky 110 g
  • Sodík 116 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 47 g
  • Cholesterol 88.8 mg
  • Draslík 1045.1 mg
  • Vláknina 45157.5 mg
  • Vitamín A 45157.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 54.2 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3168.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na větší kostky, zalijeme teplou vodou.

  • 2

    Přidáme ocet, zeleninu a celou cibuli a pepř a vaříme do poloměkka.

  • 3

    Pak přidáme přebranou čočku a dovaříme doměkka.

  • 4

    Dochutíme a teplé podaváme.

Komentáře k receptu