Sleď na hořčici

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Hořčice
  • 800 g Sleď čerstvý
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 100 ml Víno bílé
  • 250 ml Smetana 12% (konzumní)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 376 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 486 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 305 mg
  • Draslík 33.6 mg
  • Vláknina 1342.5 mg
  • Vitamín A 1342.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 64.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Troubu předehřejeme na 180 °C Očištěné a osušené sledě potřeme hořčicí a vložíme do pekáčku. Smetanu smícháme s vínem, solí a pepřem a vlijeme na ryby. Za občasného přelévání šťávou pečeme 30 minut.

Komentáře k receptu