Řezy ze sleďů na anglický způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 468 kcal
 - Sacharidy 47 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 698 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 38 g
 - Cholesterol 277.7 mg
 - Draslík 547.8 mg
 - Vláknina 7587 mg
 - Vitamín A 7587 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.1 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Sledě pečlivě očistíme, odřízneme filety, které osolíme, opepříme a obalíme v trojobalu - nejprve v mouce, potom v rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance.
 - 
                                2
Na pánvi rozehřejeme máslo, vložíme do něj filety a osmažíme po obou stranách dozlatova.
 - 
                                3
Mlíčí vložíme do máslem vymazaného pekáčku a pečeme v předehřáté troubě 20 minut.
 - 
                                4
Sledě upravíme na talíře a vedle položíme upečené mlíčí.
 - 
                                5
Podáváme s vařeným bramborem.