Dušená cibule
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 77 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 62 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 6 mg
 - Draslík 146 mg
 - Vláknina 3400 mg
 - Vitamín A 3400 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V ohnivzdorné míse rozehřejeme máslo, přidáme oloupané cibule vcelku, osolíme a zvolna dusíme asi 30 minut.
 - 
                                2
Během dušení cibule opatrně obracíme, aby zůstaly celé.
 - 
                                3
Podáváme jako oblohu k masu.