Klobásy opékané

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Tuk
  • 4 ks Klobása vepřová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 602 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 60 g
  • Sodík 790 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 97.8 mg
  • Draslík 307 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Klobásy nejdříve povaříme asi 5 minut.

  • 2

    Vyjmeme je z vody, ponoříme do mléka a osušené opékáme po obou stranách dozlatova.

  • 3

    Podáváme s opékanými bramborami a kysaným zelím.

Komentáře k receptu