Telecí hrudí glazované
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 526 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 37 g
 - Sodík 371 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 177.5 mg
 - Draslík 715 mg
 - Vláknina 1000 mg
 - Vitamín A 1000 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté hrudí vykostíme a odstraníme chrupavky. Maso osolíme a zvolna pečeme na podkladu z nasekaných kostí a kořenové zeleniny. Přilijeme malé množství vody.
 - 
                                2
Když maso obrátíme, často je poléváme vzniklou šťávou - glazujeme.
 - 
                                3
Z kostí připravíme šťávu, kterou na talíři nalijeme kolem plátků masa.
 - 
                                4
Podáváme s petrželkovými bramborami nebo brokolicí s máslem.