Drůbeží játra na cibulce (minutka)

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 200 g Cibule
  • 1000 g Játra drůbeží
  • 150 g Tuk
  • 2 g Kmín celý
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 20 g Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 280 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 939 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 14.3 mg
  • Draslík 265.5 mg
  • Vláknina 828 mg
  • Vitamín A 828 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 30.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Drůbeží játra očistíme, opláchneme, necháme okapat a poté je nakrájíme na větší kousky.

  • 2

    Cibuli nakrájíme na jemné plátky, osmahneme na tuku dorůžova, přidáme játra, okmínujeme je a opepříme. Maso opečeme a krátce pod poklicí podusíme.

  • 3

    Nakonec udušená játra mírně osolíme.

  • 4

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu