Pilaf ze sumečka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 317 kcal
 - Sacharidy 44 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 419 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 44 g
 - Cholesterol 2.8 mg
 - Draslík 277.9 mg
 - Vláknina 3247.3 mg
 - Vitamín A 3247.3 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté filety nadrobno nakrájíme a opečeme na oleji.
 - 
                                2
Přidáme předvařenou rýži, vývar, pepř a sůl. Směs vlijeme do rozehřáté, olejem vymaštěné remosky a zapékáme asi 10 minut. Potom necháme remosku chvíli zavřenou, až všechen vývar vsákne do rýže.
 - 
                                3
Pilaf podáváme ozdobený snítkou petrželky a čtvrtkami rajčat.