Suppli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1585 kcal
 - Sacharidy 77 g
 - Tuky 106 g
 - Sodík 1381 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 77 g
 - Cholesterol 163.9 mg
 - Draslík 171.1 mg
 - Vláknina 5705.2 mg
 - Vitamín A 5705.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.9 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vývar přivedeme k varu a necháme na mírném plameni vařit.
 - 
                                2
Na rozehřátém másle osmažíme pokrájenou cibuli, přidáme rýži a krátce osmahneme. Přilijeme naběračku vývaru a necháme vařit do vyvaření, postupně přiléváme vývar. Hotová rýže je al dente.
 - 
                                3
Odstavíme z plotny, vmícháme strouhaný parmezán a vejce. Vše osolíme a opepříme a necháme rozetřené na plechu vystydnout.
 - 
                                4
Vychladlé těsto rozdělíme na přibližně 18 kousků, každý v ruce zploštíme, doprostřed dáme kostičku mozzarelly a kousek bazalky, pečlivě zabalíme do knedlíčku. Ten obalíme ve strouhance a dáme na plech.
 - 
                                5
Připravené krokety osmažíme na dobře rozpáleném oleji cca 4-5 minut každou.