Hrachovec
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 758 kcal
 - Sacharidy 93 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 104 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 54 g
 - Cholesterol 76.8 mg
 - Draslík 96.8 mg
 - Vláknina 10485.7 mg
 - Vitamín A 10485.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2534.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na větší kousky, vložíme do kastrolu na sádlo s cibulí a česnekem, osolíme, okmínujeme, podlijeme vodou a upečeme (nebo udusíme).
 - 
                                2
Přebraný hrách a rýži uvaříme a promícháme s upečeným (nebo udušeným) masem i se šťávou. Osolíme, přidáme majoránku a v troubě chvíli zapečeme.
 - 
                                3
Podáváme se zeleninovým salátem.