Rajčatová rýže s Fetou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 477 kcal
 - Sacharidy 83 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 1225 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 83 g
 - Cholesterol 28.2 mg
 - Draslík 627.4 mg
 - Vláknina 12089.8 mg
 - Vitamín A 12089.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 111.9 mg
 - Vitamín E 2.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci rozehřejeme 2 lžíce oleje, osmahneme na něm oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme rýži, krátce podusíme, zalijeme vývarem a vaříme 20 minut.
 - 
                                2
Rajčata spaříme, oloupeme, rozčtvrtíme a zbavíme zrnek. Očištěné papriky pokrájíme na kousky.
 - 
                                3
V pánvi na zbylém rozehřátém oleji opékáme papriky 5 minut, vyjmeme je a spolu s rajčaty vmícháme do rýže. Podle chuti osolíme a opepříme. Nakonec vmícháme ovčí sýr nakrájený na kostičky, pokrm upravíme na talíře a podáváme.