Italské rizoto na bílém víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 461 kcal
 - Sacharidy 63 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 610 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 63 g
 - Cholesterol 11.7 mg
 - Draslík 314.2 mg
 - Vláknina 5196.7 mg
 - Vitamín A 5196.7 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na oleji zesklovatíme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme česnek a špetku vegety.
 - 
                                2
Vysypeme propláchnutou rýži a opečeme. Přilijeme sklenku bílého vína. Postupně, jak se tekutina vsakuje, přiléváme vývar.
 - 
                                3
Do hotové rýže přidáme namočené, osmahnuté houby.
 - 
                                4
Na talíři rizoto ozdobíme nastrouhaným sýrem.