Bramborová tortilla
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 295 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 15 g
- Sodík 509 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 490.7 mg
- Draslík 828.7 mg
- Vláknina 10543.2 mg
- Vitamín A 10543.2 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 62.7 mg
- Vitamín E 2.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupané brambory nakrájíme na tenké plátky, cibuli na kolečka, očištěné papriky na nudličky a olivy na plátky. 
- 
                                2Na pánvi na rozehřátém oleji opékáme brambory a cibuli asi 10 minut, osolíme a opepříme. Přidáme papriky a olivy a opékáme ještě 5 minut. 
- 
                                3Rozšleháme vejce, osolíme je, opepříme a okořeníme paprikou. Směs nalijeme na brambory se zeleninou a smažíme na mírném ohni 10 minut. 
- 
                                4Omeletu obrátíme pomocí talíře a smažíme z druhé strany asi 5 minut. 
- 
                                5Ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        