Hovězí filé dušené s celerem a smetanou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 404 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 367 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 116.9 mg
 - Draslík 236.4 mg
 - Vláknina 2049 mg
 - Vitamín A 2049 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Plátky omytého masa naklepeme, osolíme a po obou stranách prudce opečeme na tuku.
 - 
                                2
Přidáme nakrájenou cibuli, celer a podlijeme trochou vody. Za občasného podlévání dusíme doměkka.
 - 
                                3
Měkké maso vyjmeme, šťávu zalijeme smetanou smíchanou s moukou a krátce povaříme. Nakonec šťávu procedíme na maso.