Zelenina v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 20 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 1 ks Cuketa
  • 5 ks Rajčata
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 54 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 51 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 4.3 mg
  • Draslík 201.4 mg
  • Vláknina 2051.9 mg
  • Vitamín A 2051.9 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve připravíme pět kusů alobalu, které potřeme olejem.

  • 2

    Cuketu a rajčata nakrájíme na kolečka.

  • 3

    Nakrájenou zeleninu klademe na připravený alobal.

  • 4

    Zeleninu pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a posypeme strouhaným ementálem.

  • 5

    Alobal důkladně zabalíme a grilujeme 20 minut.

Komentáře k receptu