Hovězí maso s paprikami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Hovězí ve vlastní šťávě
  • 1 ks Cibule
  • 5 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Vegeta
  • 1 hrnek Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • 2 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 212 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 64 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 120 mg
  • Draslík 232 mg
  • Vláknina 1189.8 mg
  • Vitamín A 1189.8 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 86.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na tuku z konzervy.

  • 2

    Přidáme na nudličky nakrájené papriky a za občasného podlévání vodou dusíme doměkka. Vmícháme kečup, na kousky nakrájené maso a krátce prohřejeme. Osolíme, opepříme a ochutíme špetkou Vegety.

  • 3

    Před podáváním pokrm ozdobíme nasekanou pažitkou.

Komentáře k receptu