Papriky s čedarem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 23 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 g Pepř černý mletý
  • 100 g Majonéza
  • 240 g Sýr Čedar
  • 10 ml Citronová šťáva
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 4 ks Paprika sterilovaná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 520 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 43 g
  • Sodík 5326 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 185.7 mg
  • Draslík 621.6 mg
  • Vláknina 8685 mg
  • Vitamín A 8685 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 163.9 mg
  • Vitamín E 3.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Dvě vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na osminky. Čedar nastrouháme nahrubo, smícháme s majonézou, pepřem a ochutíme citronovou šťávou. Důkladně promícháme. Nakládané celé papriky scedíme a necháme okapat. Paprikové lusky naplníme sýrovou směsí, upravíme na talířky, ozdobíme osminkami vajec a podáváme jako předkrm.

Komentáře k receptu