Španělský salát s krevetami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 236 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 7 g
- Sodík 69 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 87.5 mg
- Draslík 170.1 mg
- Vláknina 2436.5 mg
- Vitamín A 2436.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 49.8 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rýži se šafránem vaříme v 1/2 l vody na mírném ohni doměkka. Ostatní suroviny důkladně promícháme v míse a přimícháme vychladlou rýži.
-
2
Přísady na dresing uzavřeme a protřepeme. Dresingem přelijeme směs v míse a ještě jednou lehce promícháme.