Králičí maso na rajčatech

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 120 g Brambory vařené
  • 20 g Cibule
  • 130 g Králičí maso
  • 130 g Rajčata
  • 10 g Fenykl sladký - hlíza
  • 150 ml Voda pitná
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Rozmarýn sušený
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 330 kcal
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 591 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 35 g
  • Cholesterol 74.1 mg
  • Draslík 1251.7 mg
  • Vláknina 9693.1 mg
  • Vitamín A 9693.1 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 30.7 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné králičí maso osolíme, opepříme a orestujeme v kastrolu na oleji. Přidáme nasekaný česnek a cibuli, najemno nakrájený fenykl a rozmarýn. Podlijeme vodou a dusíme.

  • 2

    Když je maso měkké, přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata a dusíme ještě 20 minut.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu