Velikonoční nádivka se zelím

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 8 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Zelí kysané
  • 150 g Klobása Dunajská
  • 0.25 kávová lžička Kmín drcený
  • 0.5 polévková lžíce Paprika mletá sladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 189 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 7 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 160.7 mg
  • Vláknina 3128.9 mg
  • Vitamín A 3128.9 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Klobásu sloupneme a nakrájíme nadrobno, zelí scedíme a překrájíme na kratší kousky. K zelí přidáme klobásu, mletou papriku a drcený kmín. Směs dobře promícháme.

Komentáře k receptu