Vaječná omeleta s klobásou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 481 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 43 g
 - Sodík 910 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 352.7 mg
 - Draslík 129.3 mg
 - Vláknina 510 mg
 - Vitamín A 510 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.1 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na rozpuštěném tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme oloupanou a na tenké plátky nakrájenou klobásu a krátce podusíme.
 - 
                                2
Rozmíchaná, mírně osolená vejce vlijeme do pánvičky s rozpuštěným tukem a necháme trochu zapéci.
 - 
                                3
Do středu omelety navršíme podušenou klobásu s cibulí, omeletu zabalíme a krátce zapečeme v troubě.
 - 
                                4
Ihned podáváme.