Svařené víno z mikrovlnky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 459 kcal
 - Sacharidy 73 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 15 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 73 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 415.7 mg
 - Vláknina 21924 mg
 - Vitamín A 21924 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.6 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do vhodné nádoby vlijeme červené víno, přidáme cukr, hřebíček a skořici. Vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 3 minuty.
 - 
                                2
Potom výkon snížíme na polovinu a vaříme ještě 5 minut.
 - 
                                3
Před podáváním odstraníme hřebíček a skořici.