Perlička na žampionech a lilku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 368 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 106 mg
 - Bílkoviny 65 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 262.5 mg
 - Draslík 1402.6 mg
 - Vláknina 8122 mg
 - Vitamín A 8122 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.6 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou perličku naporcujeme a zbavíme kůže. Maso marinujeme nejméně 1 hodinu v citronové šťávě.
 - 
                                2
Omytý libeček povaříme v troše osolené vody. Žampiony očistíme, překrojíme na půlky a omytý lilek nakrájíme na kostičky.
 - 
                                3
Porce perličky osušíme a osmažíme v horkém oleji. Přidáme žampiony, lilek, snítku rozmarýnu a zalijeme vývarem z libečku.
 - 
                                4
Za občasného míchání a podlévání dusíme pod pokličkou doměkka.