Rybí polévka se žampiony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 166 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 47 g
 - Sodík 1108 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 10 mg
 - Draslík 417.6 mg
 - Vláknina 2917.7 mg
 - Vitamín A 2917.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.3 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou cibuli jemně nasekáme a zpěníme v hrnci na másle. Přidáme očištěnou, najemno nastrouhanou mrkev s celerem a krátce osmahneme. Zasypeme moukou a za stálého míchání zalijeme vychladlým, osoleným rybím vývarem. Uvedeme do varu a vaříme asi 10 minut.
 - 
                                2
Potom přidáme očištěné, nadrobno nakrájené žampiony a ještě 5 minut povaříme. Nakonec přidáme uvařené, umixované rybí maso (vnitřnosti), polévku prohřejeme a ozdobíme nasekanou petrželkou.