Telecí na žampionech
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 220 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 541 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 98 mg
 - Draslík 550 mg
 - Vláknina 1157.5 mg
 - Vitamín A 1157.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso osolíme, nasucho opečeme, podlijeme vývarem a dusíme.
 - 
                                2
K poloměkkému masu přidáme očištěné, nakrájené žampiony a dusíme doměkka.
 - 
                                3
Maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a šťávu procedíme a zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě. Povaříme a přidáme maso.
 - 
                                4
Nakonec přidáme kousek másla.