Vepřová kýta s pórkem a žampiony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 535 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 297 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 100.5 mg
 - Draslík 798 mg
 - Vláknina 4254.8 mg
 - Vitamín A 4254.8 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytou vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme a nakrájíme na tenké nudličky. Maso osolíme, opepříme, poprášíme hladkou moukou a zprudka opečeme na pánvi na oleji.
 - 
                                2
Opečené maso vyjmeme a do výpeku přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a omytý, na nudličky nakrájený pórek. Zprudka osmahneme, vložíme maso, podlijeme vínem a krátce podusíme.