Farfalle s dýňovo-houbovým ragú
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 571 kcal
 - Sacharidy 62 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 951 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 62 g
 - Cholesterol 13.6 mg
 - Draslík 423 mg
 - Vláknina 7811.5 mg
 - Vitamín A 7811.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.7 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibulky pokrájíme na tenká kolečka. Na olivovém oleji osmažíme a přidáme dýni nakrájenou na kostičky. Osolíme a na středním plameni podusíme 5 minut.
 - 
                                2
Na plátky pokrájené houby přidáme na pánev. Zprudka osmažíme, podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme a vaříme pod pokličkou 10 minut.
 - 
                                3
Ke konci varu přidáme najemno nakrájenou zelenou část cibulky a nasekané olivy. Těstoviny vaříme ve slané vodě dle návodu na sáčku. Scedíme, přidáme k omáčce a ještě několik minut společně dovaříme a přidáme bazalku.
 - 
                                4
Dle libosti posypeme nastrouhaným sýrem parmezán.