Minutková zelenina
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 112 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 299 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 403.1 mg
 - Vláknina 8627.1 mg
 - Vitamín A 8627.1 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 102.6 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Všechnu zeleninu a houby nakrájíme na plátky. Ve woku rozehřejeme 1 polévkovou lžíci oleje, vložíme nakrájenou cibuli a smažíme zprudka asi 2 minuty dozlatova.
 - 
                                2
Přidáme nakrájený celer a smažíme 1 minutu, potom ztlumíme oheň
 - 
                                3
a smažíme ještě 2 minuty.
 - 
                                4
Do woku vlijeme další lžíci oleje, přidáme zelí, průběžně promícháváme je a smažíme 2 minuty.
 - 
                                5
Vložíme papriky a houby se zbytkem oleje (jeli potřeba), smažíme je 3 minuty. Osolíme a opepříme a servírujeme.