Burgundské rumpsteaky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 564 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 61 mg
 - Bílkoviny 58 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 226.9 mg
 - Draslík 69.2 mg
 - Vláknina 889.8 mg
 - Vitamín A 889.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky, z masa odstraníme tuk.
 - 
                                2
Ve větší pánvi rozpálíme olej s máslem a steaky nakrájené z roštěné na něm prudce opečeme. Z každé strany 3 minuty, aby uvnitř zůstaly růžové. Přendáme na mísu, osolíme, opepříme a zakryté necháme v teple.
 - 
                                3
Do pánve k výpeku přidáme cibuli a dusíme 5 minut doměkka.
 - 
                                4
Hnědou omáčku podávanou k pečeni smícháme s vínem a vodou. Přidáme do pánve a vaříme asi 3 minuty, až zhoustne.
 - 
                                5
Omáčkou přelijeme maso a ihned podáváme.
 - 
                                6