Roštěnky na fazolkách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 344 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 267 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 57 mg
 - Draslík 834 mg
 - Vláknina 9500 mg
 - Vitamín A 9500 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.6 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na plátky, mírně naklepeme a opečeme nasucho v teflonové pánvi. Osolíme, podlijeme vodou, přidáme oloupanou, jemně pokrájenou cibuli a zvolna dusíme.
 - 
                                2
Když je maso zpola měkké, pokryjeme je omytými, nadrobno rozkrájenými fazolkami. Přidáme omytá, na kolečka nakrájená rajčata, vše dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme kyselým mlékem.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými bramborami.