Roštěnky na červeném víně s křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 524 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 40 g
 - Sodík 1888 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 83.3 mg
 - Draslík 532.8 mg
 - Vláknina 3481.8 mg
 - Vitamín A 3481.8 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.9 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, po obvodu nařízneme. Maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozehřátém oleji tak, aby uvnitř zůstalo růžové.
 - 
                                2
Opečené roštěnky přendáme na nahřáté talíře, olej od opékání slijeme, do pánve přidáme máslo, na nudličky nakrájenou okurku a papriku, kečup, víno a sůl. Vše krátce podusíme a nalijeme na roštěnky. Posypeme nastrouhaným křenem a podáváme.
 - 
                                3
Vhodnou přílohou jsou opékané brambory nebo smažené bramborové hranolky.