Vídeňská roštěnka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 342 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 263 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 77.5 mg
 - Draslík 428.2 mg
 - Vláknina 850 mg
 - Vitamín A 850 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté plátky masa naklepeme, osolíme a na rozpáleném tuku je opékáme asi 3 minuty na každé straně. Při obracení přidáme cibuli nakrájenou na kroužky.
 - 
                                2
Roštěnky s cibulí přendáme na ohřátou mísu a šťávu podlijeme trochou vody (nebo vývaru). Krátce povaříme.
 - 
                                3
Nakonec šťávu přelijeme přes roštěnky a na každou porci položíme kroužky osmažené cibule a plátek másla.