Hovězí svíčková na divoko
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 371 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 717 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 50 mg
 - Draslík 1313.8 mg
 - Vláknina 4179.6 mg
 - Vitamín A 4179.6 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37.3 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou cibuli rozkrájíme na tenká kolečka. Osmahneme ji spolu s nakrájenou paprikou v hrnci na rozehřátém oleji. Přidáme na malé kostky pokrájené maso, ochutíme solí, pepřem, vsypeme koření na divočinu. Vše dohromady chvilku opékáme.
 - 
                                2
Rajčata přelijeme horkou vodou, potom studenou, sloupneme je a nakrájíme na tenká kolečka. Vložíme rajčata do hrnce k masu, zalijeme vývarem a posypeme prolisovaným česnekem. Pod pokličkou dusíme přibližně 40 - 50 minut do měkka. Dochutíme citrónovou šťávou a stáhneme ze sporáku.
 - 
                                3
Teplé jídlo podle porcí rozdělíme na jednotlivé talíře. Přidáme vhodnou přílohu a podáváme.