Telecí pečeně po vídeňsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 630 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 511 mg
 - Bílkoviny 73 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 607 mg
 - Draslík 1185.3 mg
 - Vláknina 859.3 mg
 - Vitamín A 859.3 mg
 - Vitamín B6 2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso zbavíme nejsilnějších blan a potřeme solí. Ledviny potřeme solí a pepřem a vše pečeme na podkladu z kostí a kořenové zeleniny. Maso často poléváme vlastní šťávou nebo podle potřeby i vodou.
 - 
                                2
Upečené maso oddělíme od kostí a našikmo nakrájíme. Ledviny nakrájíme na plátky a střídavě s plátky masa klademe na kostru hřbetu.
 - 
                                3
Z výpeku připravíme šťávu, kterou podáváme zvlášť v omáčníku.
 - 
                                4
Vhodnou přílohou je glazovaná zelenina a rýže.