Zadělávaná telecí plec se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 196 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 221 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 98 mg
 - Draslík 356.2 mg
 - Vláknina 1229.5 mg
 - Vitamín A 1229.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na lžíci másla. Přidáme omyté, na kostky nakrájené maso a po všech stranách je osmahneme. Podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou do poloměkka.
 - 
                                2
Mrkev a kedlubny oloupeme, nakrájíme na nudličky a přidáme k masu. Osolíme a společně podusíme doměkka.
 - 
                                3
Do hotového pokrmu vmícháme nasekanou petrželku.