Přírodní telecí s hlívou ústřičnou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 369 kcal
 - Sacharidy 52 g
 - Tuky 350 g
 - Sodík 105 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 40 g
 - Cholesterol 86 mg
 - Draslík 1592.5 mg
 - Vláknina 22430 mg
 - Vitamín A 22430 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 305.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté telecí maso vložíme do pekáče, podlijeme vodou, pečeme asi 20 minut v silně vyhřáté troubě.
 - 
                                2
Mrkev oloupeme, nakrájíme na kousky, omytou kapustu rozebereme na růžičky, větší překrojíme. Spolu s okapanou kukuřicí povaříme do měkka.
 - 
                                3
Očištěnou hlívu nakrájíme na plátky, přidáme k masu a pečeme ještě 15 minut.
 - 
                                4
Zeleninu vyjmeme z vody, necháme okapat, upravíme na talíře s pečeným masem a houbami.