Telecí kotlety s nakládanými fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 411 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 547 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 162.2 mg
 - Draslík 721.9 mg
 - Vláknina 4133.1 mg
 - Vitamín A 4133.1 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.3 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso naklepeme (kost necháme), osolíme, opepříme a obalíme v mouce smíchané s paprikou. Cibuli nakrájíme nadrobno, fazolky scedíme a necháme okapat, kopr nasekáme najemno.
 - 
                                2
Maso z obou stran smažíme na sádle dozlatova. Usmažené maso odložíme a držíme v teple. Ve výpeku zpěníme cibuli, přimícháme fazolky, kopr a chvíli dusíme. Na závěr přimícháme smetanu, prohřejeme a podáváme s osmaženým masem.