Játrová pečeně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 264 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 346 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 502.3 mg
 - Draslík 439.6 mg
 - Vláknina 1647.9 mg
 - Vitamín A 1647.9 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.4 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na polovině oleje. Přidáme očištěná, umletá játra, rýži, vejce, sůl, pepř a citronovou kůru.
 - 
                                2
Ze směsi vytvarujeme šišku a upečeme ji ve středně vyhřáté troubě.
 - 
                                3
Podáváme s hlávkovým salátem.