Milánská pečeně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 219 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 449 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 72.4 mg
 - Draslík 16.6 mg
 - Vláknina 577 mg
 - Vitamín A 577 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.7 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté a osolené maso vcelku dáme na zpěněnou cibuli. Přidáme rajčatový protlak, necháme osmahnout a podlijeme. Dusíme doměkka.
 - 
                                2
Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme hladkou moukou a povaříme.
 - 
                                3
Do hotové šťávy vložíme na plátky nakrájené maso.