Hovězí maso na zázvoru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 409 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 16322 mg
 - Bílkoviny 54 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 145 mg
 - Draslík 27.9 mg
 - Vláknina 336.3 mg
 - Vitamín A 336.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.6 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso vcelku potřeme marinádou, opečeme ze všech stran, podlijeme a dusíme doměkka. Je-li třeba, přilijeme teplou vodu.
 - 
                                2
Marinádu připravíme smícháním oleje s ustrouhaným zázvorem, rozdrceným česnekem, pepřem a solí.