Hovězí na víně s olivami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 698 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 49 g
 - Sodík 805 mg
 - Bílkoviny 47 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 145.5 mg
 - Draslík 827.2 mg
 - Vláknina 2586 mg
 - Vitamín A 2586 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.8 mg
 - Vitamín E 2.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Opláchnuté a osušené hovězí maso nakrájíme na středně velké kostky, vložíme na máslo s olejem a osmažíme ze všech stran. Poté maso osolíme a pod poklicí za častého míchání dusíme. Po půl hodině vmícháme k masu rajčatový protlak, olivy, víno a dusíme, až je maso měkké.
 - 
                                2
Maso podáváme posypané drobně sekanou petrželovou natí.