Hovězí řízky s květákem a hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 420 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 603 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 87 mg
 - Draslík 548.3 mg
 - Vláknina 10408.1 mg
 - Vitamín A 10408.1 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 73.8 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Květák očistíme, rozebereme na růžičky, opláchneme a necháme okapat.
 - 
                                2
Řízky na sádle osmažíme z obou stran dozlatova. Poté zalijeme vývarem a pod poklicí na mírném plameni dusíme. Když je maso téměř měkké, přidáme květák, čerstvý vyloupaný hrášek a dodusíme.