Hovězí plátek v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 230 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 258 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 84.5 mg
 - Draslík 0 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme.
 - 
                                2
Plátky vložíme do vymazaného alobalu a dobře uzavřeme. Položíme na plech nebo na mřížku v troubě a dusíme asi 40-45 minut.
 - 
                                3
Pro vylepšení chuti můžeme maso potřít rajčatovým protlakem nebo přidat plátky rajčat.