Skopové kotlety s jablky a párkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 842 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 62 g
 - Sodík 1670 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 35 g
 - Cholesterol 36.4 mg
 - Draslík 335.4 mg
 - Vláknina 10030 mg
 - Vitamín A 10030 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.5 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme nahrubo. Párky oloupeme a nakrájíme na kolečka, slaninu na tenké plátky.
 - 
                                2
V pánvi rozehřejeme sádlo, a usmažíme na něm kotlety z obou stran dozlatova. Kotlety vyjmeme a udržujeme v teple. Do pánve na tuk vložíme párky a plátky slaniny, osmahneme a také vyndáme. Na tuk v pánvi nasypeme jablka, orestujeme a podusíme ve vlastní šťávě.
 - 
                                3
Na talíře rozdělíme dušená jablka, navrch položíme kotlety a obložíme párky a slaninou.